25 januari

Kick-Off Five 4 Five (Gronsveld)

De organisatie van Five 4 Five nodigt iedereen van harte uit voor de kick-off van Five 4 Five 2017. De kick-off van het evenement vindt plaats op woensdag 25 januari in het Koetshuis van Kasteel Rijckholt.

Five 4 Five is een initiatief dat zich hard maakt voor kankeronderzoek. Tijdens deze kick-off komen een ex-patiënte, een deelneemster, een sponsor en een arts aan het woord. Als speciale gast zal ambassadeur Boudewijn Zenden iets vertellen over zijn carrière en het belang van sporten. De kick-off is vrij toegankelijk. Meld je wel even aan, in verband met de organisatie van de avond, via Kankeronderzoekfonds Limburg: 043-4077363 of info@five4five.nl. Loop binnen vanaf 19.30 uur. De avond start om 20.00 uur. Om 21.30 uur zijn we klaar en is er nog gelegenheid tot napraten.

Door met Five 4 Five te hardlopen, fietsen of te wandelen voor het goede doel proberen de Business Vrienden van Kankeronderzoeksfonds Limburg iedereen aan het bewegen te krijgen om zo geld op te halen voor dit speciale fonds dat onderzoek naar bestrijding en behandeling van kanker ondersteunt. Iedereen kan 20 mei 2017 weer meedoen voor minimaal € 25,- en zo een steentje bijdragen aan dit goede doel. Blijf op de hoogte van dit evenement via Facebook.

15 januari

Nieuwjaarsconcert (Gronsveld)

zondag 15 januari, Gronsveld

Lees meer

9 januari

Openbare Nieuwjaarsreceptie (Margraten)

maandag 9 januari, Margraten

Lees meer

26 december

Ochtendmis met harmonie Sint Laurentius (Bemelen)

maandag 26 december, Bemelen

Lees meer

12 maart

Heuvellandtocht (Mheer)

zondag 12 maart, Mheer

Lees meer

Voor meer evenementen en activiteiten bezoek de website van de gemeente

Schrijf je in voor de volgende editie van Dichtbij het Leven

Inschrijven voor de volgende editie